Dámská kožená kabelka - 14842

Kód: 14842
3 380 Kč
Skladem (4 ks)

Léty ověřená kožená dámská kabelka do práce i do města, v hnědé koňakové barvě, vyrobená ručně z přírodní měkčené lakované kůže.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • osvědčená kožená kabelka koňaková hnědá
  • z přírodní měkčené lakované kůže
  • ruční výroba
  • vhodná do práce i města
  • kožené kabelky vyrobené z kvalitního materiálu
  • lakovaný materiál zajišťuje vzhledovou stálost
  • pevné stabilní dno
  • formátovaná na A4 dokument
  • popruh dlouhý 120cm nastavitelný
  • uzavíratelná dvousměrným zipem
  • vnitřní pevná přepážka
  • uvnitř 3 kapsy na mobil, brýle nebo kapesníčky
  • vnitřní kapsa zipová na doklady 21x16cm
  • vnitřní karabina s klíčenkou
  • hmotnost 900g
  • podšívka bavlna

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské kožené kabelky, Koňakové kabelky
Záruka: doživotní
Barva: koňaková
Výška: 35 cm
Šířka: 34 cm
Bok: 11 cm
Materiál: hovězí useň lakovaná, měkčená, bavlněné plátno
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
K Avatar autora | 26.9.2022
Perfektní, krásně velká a pevná kabelka. Děkuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.9.2022
Děkujeme, jsme moc rádi, že jste spokojená:)
5
SU Avatar autora | 23.1.2022
moc pěkná, kvalitní provedení
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za pochvalu.
5
Avatar autora | 3.7.2018
Vyrobek je kvalitně zpracovaný a je krásný. Věřím, ze mi vydrží mnoho let! Nevýhodu jsem zatim neobjevila.
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora dámská kabelka 14842 15.1.2020 15:24
Kabelka je opravdu luxusní - přesně podle mých představ: velká, ale pevná a hezky drží tvar, s několika vnitřními kapsami, takže velmi přehledná, barva opravdu odpovídá obrázku. Je to už druhý výrobek, který jsem v tomto obchodě koupila a jsem nadmíru spokojená i s milou a osobní komunikací se zákazníky a rychlostí dodání - do dvou dnů! Děkuji!
Avatar autora Hodnocení kabelky 14842 12.1.2017 09:33
Na kabelku jsem se moc těšila a když dorazila, byla jsem z ní nadšená, chci kvalitní výrobek, který mi vydrží mnoho let. Kabelka nádherně voní kůží a je precizně ušitá. Jediné, co mě dost mrzí a všiml si toho hned i manžel, je umělohmotný zip. Nerada bych za rok odesílala kabelku výrobci zpět na výměnu zipu. Jezdce dojíždějí až do krajů zipu (jakoby dovnitř kabelky) takže jsem si musela kraje zipu ručně zašít, aby jezdce pořád nepadaly dovnitř, protože pak to nejde hned zapnout a zip se rychle ničí. Myslím, že zaplatit pár korun navíc za kovový zip místo umělého není nic, když je cena kabelky skoro 3000 Kč. Taky bych uvítala ty kůže na jezdcich, aby to bylo za co chytit (viz promo fotky kabelky). Já osobně bych tyto věci moc uvítala. Škoda, že nejde přidat foto. Kabelka je jinak perfektní.
E Avatar autora Kožená kabelka 19.12.2016 14:36
Kabelka od firmy p. Kubáta mi udělala velkou radost svým precizním provedením a samotnou kvalitou materiálu. Bude dlouho mojí oblíbenou - nadčasové střízlivé provedení bez zbytečných ozdob mi maximálně vyhovuje. Vynikne tak přírodní kůže v nádherném odstínu. Sklidila jsem za ni nejednu pochvalu! Ráda zde nakoupím znovu (obchod funguje bezvadně, okamžité odeslání i s drobným dárkem navíc) a bez obav tento obchod doporučuji přátelům. Také ráda podporuji dobré české výrobce. Pro mě je vůně nové kožené kabelky jedním z nejhezčích parfémů... Děkuji.
D Avatar autora hodnocení kabelky 17.12.2016 17:23
Tato kabelka je naprosto úžasná, skvěle ušitá, dokonale vnitřně členěná.Opravdu kvalitní práce! I můj velmi náročný manžel, když ji uviděl, sám zhodnotil, že je to perfektně odvedená práce! Velikost tak akorát do práce.A ještě, český výrobek:) Děkuji za bleskové dodání.
K Avatar autora Hodnocení 2.5.2016 10:29
Kabelka je velmi krásná, barva taky skvělá. Mám velice ráda kvalitní výrobky z kůže a tato kabelka je toho důkazem.Vhodná na každodenní nošení´. Výrobky firmy Kubát jsou velice kvalitní a originální. A hlavně česká výroba!!!!!
Avatar autora Dámská kožená kabelka 14842 29.3.2016 12:17
Kabelka je precizně a kvalitně ušitá k praktickému a dennímu využití, cenově dostupná. Je lehce výstřední a originální, proto hned na první pohled upoutá jak barvou, tak kvalitou kůže. Je vidět , že výrobce kabelky se vyzná v trendech a zároveň vyrobí nadčasovou kabelku, což mě při výběru kabelky z toho nepřeberného množství,běžně k dostání v obchodech, úplně oslnilo. Když jsem ji objevila ve vaší nabídce, tak nákup kabelky byla jasná volba. Zásilku jsem obdržela krátce po objednání,poctivě zabalenou včetně klíčenky, jako dárek od výrobce, i za klíčenku moc děkuji.Preferuji české výrobky a chci podporovat české výrobce a značky. Nákup této kabelky je toho důkazem.
J Avatar autora Hodnocení 8.3.2016 12:28
Kabelka je krásná, kvalitně ušitá. Barva je velmi zajímavá, dá se sladit s čímkoli. Uvnitř jsou přihrádky na mobil, peněženku apod., což mi opravdu vyhovuje, včetně šňůrky na klíče. Po asi dvou měsících začíná kůže měknout a kabelka se stává poddajnější. Nosím ji každý den a nejeden člověk mi kabelku chválil. A vzhledem k tomu, že jsem s kabelkou naprosto spokojená a líbí se mi, nelituji částky, kterou jsem zaplatila. A ještě mám dobrý pocit z toho, že jsem koupila český, kvalitní výrobek.